O nama

Novootvorena kafe igraonica i rođendaonica Indeksova tribina nalazi se u Novom Sadu, na Limanu 1, između Keja, Fakulteta i Vodovoda, tačno pored Fudbalskog terena Index.
Naša Igraonica poseduje Lavirint, konzole za igrice, mini diskoteku sa disko kuglom, rasvetom i ozvučenjem i veliki broj zanimljivog sadržaja prilagođenog deci uzrasta do 8 godina. U sklopu Igraonice se nalazi prijatan prostor prilagođen odraslima sa 20 sedećih mesta, a pored je naš kafe-restoran koji može da ugosti još 60 osoba.
Indeksova tribina je vaša prva Montesori igraonica u gradu. Oformili smo tim stručnjaka koji je obučen da prati i pomaže kognitivni, motorički, mentalni, intelektualni kao i emotivni razvoj dece. Naš tim čine Montesori vaspitači, diplomirani pedagozi, kao i ljudi sa iskustvom u pedagoškim ustanovama. Mi smo tu da pomognemo svaki korak vaših mališana, da prepoznamo njihove talente, sklonosti i veštine, da se igramo, zabavljamo, slavimo i rastemo zajedno sa vama. Igraonica je otvorena tokom celog dana. Radionice se održavaju u terminima od 14 – 16 časova i 17 – 19 časova.
Indeksova tribina je savremeno uređen lokal u kojem roditelji mogu da uživaju sa svojim prijateljima, dok naše animatorke vode računa da igra njihove dece protekne na zanimljiv i bezbedan način. Sve vreme boravka u kafiću, roditelji su u mogućnosti da prate detetovu igru kroz staklo ili na televizorima.
Organizujemo dečije rođendane i sve ostale proslave. U sklopu lokala imamo 3 velike bašte sa ukupno 300 sedećih mesta. Posedujemo svoju kuhinju u kojoj spremamo razne ukusne obroke, u zavisnosti od toga da li ste došli na dnevno porodično druženje i ručak ili želite jelovnik prilagođen za Vaše proslave.